Xidar lanceert Facebook aktie Speelman & Speelman

Categorie: Social Media, Xidar Geplaatst op: 02 Nov, 2012
fb1

Xidar heeft in samenwerking met Curly and Straight (ontwerp) en Xplo een Facebook actie opgezet voor Speelman & Speelman.
Speelman & Speelman zijn de broers Daan en Joost die in 2005 de tweede plaats behaald hebben bij het Amsterdam Kleinkunstfestival.
Dit was de start voor hun eerste officiële theatervoorstelling ‘Niet over één spoor’.
Tijdens de voorstellingen mixen Daan en Joost verhalen, sketches en liedjes tot een geheel. De liedjes vullen de verhalen aan en de scènes leiden de liedjes weer in.

Op dit moment zijn ze druk bezig met de nieuwe theatershow ´Optimisten´ en leggen ze de laatste hand aan het schrijven en produceren van de liedjes.
Veel inspiratie, veel liedjes, dus ze moeten kiezen wat op het album komt!
Xidar heeft een Facebook tab gemaakt waar fans kunnen kiezen welke liedjes op het nieuwe album moeten komen.
Na het kiezen kunnen de fans hun keuze delen via Facebook en/of Twitter om daardoor kans te maken op het nieuwe album en tickets voor een voorstelling.

Speelman & Speelman hebben een wekelijks item in de goed beluisterde ochtendshow op 3FM bij Giel Beelen: Weekie wat een Weekie.
Daar wordt de actie ook aangekondigd en kunnen de luisteraars die mee stemmen kaartjes winnen voor een exclusieve Try Out, georganiseerd door 3FM.

Xidar heeft de actie ook geschikt gemaakt voor mobiel, waardoor het mogelijk is om via mobiel de demo’s te luisteren en je stem uit te brengen.
Wil je ook kans maken op het nieuwe album of 2 kaartjes voor een voorstelling?
Je kan de actie bekijken en meedoen op de volgende url’s:
via je pc: http://bitly.com/Sr56QN
of via je smartphone/tablet: http://bitly.com/ToyS6I